Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

ATLETI CAMPEON!!!


Η ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΗΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΗ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΡΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ EUROPA LEAGUE ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΦΟΥΛΑΜ!
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 48 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ << ΡΟΧΙΜΠΛΑΝΚΟΣ >> ΗΡΘΕ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΦΟΡΛΑΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ!
ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ,Ο ΝΤΙΕΓΚΟ ΦΟΡΛΑΝ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΚΟΡ(1-0) ΣΤΟ 32' ΛΕΠΤΟ,ΕΝΩ 5΄ ΛΕΠΤΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΙΣΟΦΑΡΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕΙΒΙΣ(1-1),ΕΤΣΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ!ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΗΤΑΝ ΣΦΗΚΤΕΣ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ!ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΕΙΧΕ Η ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΟΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΗΝ ΦΟΥΛΑΜ,ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΝΤΕΓΚΟ ΦΟΡΛΑΝ ΣΤΟ 115΄(2-1) ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΣΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ!





Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ατλέτικο Μαδρίτης (Κίκε Φλόρες): Ντε Χέα, Ουϊφαλούσι, Περέα, Ντομίνγκεθ, Αντόνιο Λόπεθ, Ασουνσάο, Ραούλ Γκαρθία, Ρέγες (78' Σάλβιο), Σιμάο (68' Χουράδο), Αγουέρο (119' Βαλέρα), Φορλάν.

Φούλαμ (Ρόι Χόντγκσον): Σβάρτσερ, Μπερντ, Χάνγκελαντ, Χιουζ, Κοντσέσκι, Μέρφι (120' Γκρίνινγκ), Ετούχου, Νταφ (84' Νέβλαντ), Ντέιβις, Γκέρα, Ζαμόρα (55' Ντέμπσι).

Διαιτητής: Νικόλα Ριτσόλι (Ιταλία)
Βοηθοί: Κριστιάνο Κοπέλι, Λούκα Ματζιάνι (Ιταλία)
Τέταρτος: Τζιανλούκα Ρόκι (Ιταλία)
Επιπρόσθετοι διαιτητές: Πάολο Ταλιαβέντο, Αντρέα Ντε Μάρκο (Ιταλία)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου