Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Μιζών συνέχεια...


Σύμφωνα με την εφημερίδα “Τα Νέα” στελέχη της εξεταστικής επιτροπής ανεβάζουν τη μίζα στα 2 εκατομμύρια ευρώ, καθώς στο ιδιόχειρο σημείωμα του ισχυρού άνδρα της Siemens Μιχάλη Χριστοφοράκου γίνεται αναφορά για 50% με βάση τα συμφωνηθέντα και αφορά σε ένα εκατομμύριο.Το σημείωμα γράφει:
“να στείλουμε το 50% των συμφωνηθέντων στον άνθρωπό μας του υπουργικού συμβουλίου”
Το ιδιόχειρο σημείωμα του αφεντικού της Siemens έχει συνταχθεί αρχές του 2008, και αυτό το στοιχείο κάνει την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας να μιλάει για πλαστό έγγραφο καθώς ο κ. Χριστοφοράκος είχε παραιτηθεί μήνες πριν. Είναι γνωστό πάντως ότι ο Μιχάλης Χριστοφοράκος κινούσε για πολύ καιρό μετά την παραίτησή του τα νήματα στη siemens Ελλάδος.
Η κυβέρνηση απέφυγε να τοποθετηθεί δημόσια για το θέμα της μίζας σε υπουργό της κυβέρνησης Καραμανλή, αλλά ανώνυμη κυβερνητική μιλώντας στην εφημερίδα ανέφερε ότι “το ντοκουμέντο υπάρχει και ζητάει απαντήσεις”.
Το σημείωμα Χριστοφοράκου είναι εδώ και καιρό στα χέρια της Δικαιοσύνης, αλλά από τα μέλη της Επιτροπής της Βουλής εντοπίστηκε μόλις πρόσφατα και έτσι είναι απορίας άξιο γιατί η Δικαιοσύνη μέχρι τώρα δεν το αξιολόγησε.


newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου