Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Τέλος εποχής!


Απογοητευμένος και πικραμένος εμφανίστηκε ο Σωκράτης Κόκκαλης στο χθεσινό Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός.Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» δήλωσε ευθέως ενώπιον των υπόλοιπων μελών πως δεν επιθυμεί να συνεχίσει στο «τιμόνι» της εταιρείας υπό αυτές τις συνθήκες.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου αναζητά νέους συμπαίκτες,οι οποίοι θα βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα,μάλιστα εμφανίζεται διατεθειμένος να αποχωρήσει,αν κάποιος εκδηλώσει ενδιαφέρον να αγοράσει όλη την ΠΑΕ!Ωστόσο,υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά όσον αφορά την επόμενη ημέρα τόσο σε διοικητικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο ενόψει της επόμενης σεζόν.
Ξεκίνησε όπως κάνει ένας άνθρωπος που μπαίνει σε διαδικασία απολογισμού.Η σκέψη του Σωκράτη Κόκκαλη έγινε...ταξιδιάρικη.Πικρό χαμόγελο σχηματίσθηκε στο πρόσωπο του προέδρου του Ολυμπιακού όταν άρχισε να θυμάται καταστάσεις που έζησε το 1993, όταν ανέλαβε τις τύχες της ΠΑΕ.Με... βοηθό τον Γιώργο Λούβαρη.

"Θυμάσαι Γιώργο, τι είχαμε βρει το '93; Χρέη, ούτε γραφεία. Κάτι καφάσια με κάτι βιβλία θυμάμαι", ήταν το πρώτο κουβάρι των αναμνήσεων, πριν αρχίζει να σκοτεινιάζει ο πρόεδρος της πειραϊκής ομάδας."Κάναμε τόσα για τον Ολυμπιακό και φτάσαμε στο σημείο να πηγαίνουμε στο γήπεδο και να ακούμε... το πώς καταντήσαμε τον Ολυμπιακό”,είπε ο Σωκράτης Κόκκαλης στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ, την Πέμπτη το μεσημέρι.Ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων άρχισε να..."φορτώνει" και τα επόμενα λόγια του ήταν αποκαλυπτικά των προθέσεων του."Κουράστηκα να βάζω μόνο εγώ χρήματα!Δεν θέλω να βάλω άλλα. Όποιος θέλει να πάρει την ομάδα, ας έρθει. Και εσείς (σ.σ απευθυνόμενος στα άλλα μέλη του Δ.Σ)αν ξέρετε κάποιον, μπορείτε να ενεργήσετε. Στον Παναθηναϊκό, εκτός από τους τρεις, τέσσερις που είναι γνωστοί, υπάρχουν και πέντε ακόμα που βάζουν από 1.5 εκ. ευρώ".

Μετά τις 14 Ιουνίου ο σχεδιασμός της νέας σεζόν!

Ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού,Γιάννης Μώραλης,τόνισε ότι η τωρινή διοίκηση δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις για θέματα όπως του προπονητή ή των μεταγραφών,αφού δεν μπορεί να δεσμεύσει την επόμενη διοίκηση.Η έκτακτη Γενική συνέλευση προγραμματίστηκε για τις 14 Ιουνίου,αλλά πότε θα προλάβει η νέα διοίκηση να υλοποιήσει τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου;

Όσον αφορά το θέμα των παικτών που λήγουν τα συμβόλαιά τους,οι Πειραιώτες υποστηρίζουν ότι τα συμβόλαια λήγουν στις 30 του μήνα και στις 14 όλοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να δώσουν το «παρών» την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας ενόψει της επόμενης σεζόν.Από εκεί και πέρα,αν κάποιος θέλει να υπογράψει σε άλλη ομάδα,μπορεί να το κάνει.

Υπενθυμίζεται ότι σε έναν περίπου μήνα λήγουν τα συμβόλαια του Νικοπολίδη,Πάρντο,Κόβατς, Παναγόπουλου,Πάντου,Ζεβλάκοφ,Ντομί,Στολτίδη,Λούα Λούα,Ντάτολο και Βασιλόγιαννη.Να σημειωθεί ότι χθες έληξε η οψιόν αγοράς που είχαν οι «ερυθρόλευκοι» για την αγορά του Πάρντο από τη Ραπίντ Βουκουρεστίου και για να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Λούα Λούα για ακόμη δύο χρόνια.

Περιμένει…

Τις επόμενες τρεις εβδομάδες ο Σωκράτης Κόκκαλης θα περιμένει μήπως εμφανιστούν υποψήφιοι αγοραστές της ΠΑΕ ή επενδυτές που επιθυμούν να αγοράσουν κάποιο ποσοστό στην «ερυθρόλευκη» εταιρεία,όπως έγινε με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη τον περασμένο χειμώνα.
Μάλιστα,είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο αν κάποιος παράγοντας αποκτήσει το 5-10% της ΠΑΕ να αναλάβει και την προεδρία,έχοντας τη στήριξη του κ. Κόκκαλη.Το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν επαφές (από τον κ. Κόκκαλη και τα μέλη του Δ.Σ.) με επιχειρηματίες,όπως οι αδελφοί Αγγελόπουλοι και ο Βαγγέλης Μαρινάκης για να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις τους.
Στα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα γνωστοποιηθεί στα μέλη του Δ.Σ. η αποτίμηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός,προκειμένου να τη θέσουν υπ’ όψιν των όποιων ενδιαφερόμενων έχουν στο μυαλό τους.Πιθανότατα θα είναι περίπου στα 100 εκατ. ευρώ,ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν στο «παιχνίδι» θα συμπεριληφθεί η «Καραϊσκάκης ΑΕ».

«Δεν βάζω άλλα λεφτά»!

Κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. ο Σωκράτης Κόκκαλης τόνισε ότι θα σταματήσει να χρηματοδοτεί μόνος του τον Ολυμπιακό.«
Εγώ δεν βάζω άλλα λεφτά»,είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ και συνέχισε:«Βρείτε άλλους. Εγώ βάζω χρήματα δεκαεπτά χρόνια. Να έρθουν και άλλοι».

Τότε πήρε τον λόγο ο Μιχάλης Κουντούρης και είπε: «
Πρόεδρε, σεβαστό είναι, εάν δεν μπορείς άλλο να βάζεις λεφτά»,και ο κ. Κόκκαλης απάντησε: «Δεν το κατάλαβες. Δεν είναι ότι δεν μπορώ. Δεν θέλω να βάλω άλλα…».
Ο κ. Κόκκαλης εμφανίζεται πικραμένος και ενοχλημένος από την κριτική που του έχει γίνει από τον Τύπο και από τον κόσμο, λέγοντας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης: «
Έχει ξεφύγει το πράγμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου