Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

O Άρης 3-2 τoν ΠΑΟΚ!


Πήρε αυτό που ήθελε στην αυλαία της Σούπερ Λίγκας ο Άρης.Η ομάδα του Έκτορ Κούπερ νίκησε 3-2 τον ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης» δίνοντας χαρά στους οπαδούς της.Παράλληλα, με το αποτέλεσμα αυτό οι « κίτρινοι » ξεπέρασαν στην τελική βαθμολογία τον Ολυμπιακό και κατέλαβαν την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα.Στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League στις 29 Ιουλίου θα ξεκινήσει η ευρωπαϊκή περιπέτεια των γηπεδούχων.Πρώτη ήττα στα πλέι οφ για τον "δικέφαλο" στο "αντίο" του Σάντος. Κορυφαίοι για τον Άρη οι Μεριέμ και Χαβίτο, ενώ τα γκολ της ομάδας πέτυχαν οι Μαλεζάς με αυτογκόλ στο 12’, Χαβίτο στο 32’ και Κάμπορα με πέναλτι στο 63’. Δύο φορές κατάφεραν να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι με τον Παπάζογλου στο 22’ και με πέναλτι του Τσιρίλο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Πάλεψαν παρά τις απουσίες προσώπων και βαθμολογικού κινήτρου οι παίκτες του ΠΑΟΚ, που ήθελαν ένα καλό αποτέλεσμα για να αποχαιρετήσουν τον Σάντος. Νικήθηκαν όμως από τις αμυντικές αδυναμίες, αλλά και το πάθος και τη θέληση των αντιπάλων τους.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΡΗΣ: Πέσκοβιτς, Νέτο, Αράνο, Ρονάλντο, Κουλουχέρης, Φερνάντες, Γκαρσία, Αντού (82' Κάλβο), Χαβίτο, Μεριέμ (90'+3' Ντέιλι), Κάμπορα (80' Αραβίδης).

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Αραμπατζής, Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Κουτσιανικούλης, Βιεϊρινια, Σορλέν, Φιλομένο, Παπάζογλου (81' Μίλιεβιτς), Εντίνιο (86' Ευθυμιάδης).

Διατητής: Γ.ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Βοηθοί: Χ.ΑΚΡΙΒΟΣ, Χ.ΜΠΑΛΤΑΣ
Γήπεδο:Κ.Βικελίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου