Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Οι Ορλάντο μείωσαν 3-1!


Εξακολουθούν να έχουν σφυγμό οι Μάτζικ. Η ομάδα του Ορλάντο επικράτησε με 96-92 των Σέλτικς στην παράταση μέσα στη Βοστώνη και μείωσε σε 3-1 τη σειρά των τελικών της Ανατολής. Οι «μαγικοί», που φιλοξενούν το επόμενο ματς, τα ξημερώματα της Πέμπτης, θα προσπαθήσουν να πετύχουν ό,τι δεν έχει καταφέρει καμία ομάδα στην ιστορία του ΝΒΑ, να προκριθεί επιστρέφοντας από το 0-3.
Η ομάδα του Σταν Βαν Γκάντι προηγήθηκε με 85-78 με γκολ-φάουλ του Ντουάιτ Χάουαρντ 2:24 πριν τη λήξη, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να στείλουν το ματς στην παράταση. Εκεί ο Τζαμίρ Νέλσον με δύο συνεχή τρίποντα έφερε τους φιλοξενούμενους στο 92-86 και παρότι ο Ρέι Άλεν απάντησε με τον ίδιο τρόπο, δύο καλάθια του Ντουάιτ Χάουαρντ έκαναν τη διαφορά υπέρ του Ορλάντο.
Ο σούπερμαν ήταν ο κορυφαίος του αγώνα με 32 πόντους-αν και είχε 6/14 βολές-16 ριμπάουντ και 4 τάπες, ενώ σε απόδοση τον ακολούθησε ο Νέλσον με 23 πόντους και 9 ασίστ. Ο Πολ Πιρς με 32 πόντους και 11 ριμπάουντ ήταν ο πρωταγωνιστής, αλλά ταυτόχρονα και μοιραίος για τους Σέλτικς καθώς αστόχησε σε συνεχή σουτ στο τέλος της κανονικής διάρκειας και του έξτρα πενταλέπτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου