Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Χαμός στην Λαμία!

Λεωφορεία με οπαδούς της ΑΕΚ "μπλόκαραν" αστυνομικές δυνάμεις στα διόδια, έξω από την Αθήνα. Το ίδιο συνέβει και από την αντίθετη πλευρά στα διόδια των Τεμπών από το πρωΐ.
Πολλοί οπαδοί και των δυο ομάδων καταφθάσαν στην πόλη της Λαμίας με ιδιωτικά αυτοκίνητο και με τραίνα του ΟΣΕ που δεν υπάρχει καθόλου αστυνόμευση.
Ο Δήμος Λαμιέων δεν ήθελε να αναβληθούν οι αγώνες γιατί έχει υπογράψει σύμβαση παραχώρησης του κλειστού γυμναστηρίου. Στην αστυνομία φορτώνει τις ευθύνες ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου, με έγγραφο που έστειλε στην Αστυνομική Διεύθυνση.

Ομολογία του Αστυνομικού διευθυντή, κ. Κυριαζόπουλου, περιπλέκει ακόμη περισσότερο τα πράγματα.Δήλωσε στον υπεύθυνο του Αθλ. Οργ. του Δήμου Λαμιέων, κ. Παλιαλέξη ότι ενώ περίμενε 7 διμοιρίες με αστυνομικούς, του έστειλαν μόνο μια.
Κάηκε το κέντρο της πόλης, περιουσίες λεηλατήθηκαν, αναστατώθηκε η ζωή των κατοίκων, κάηκαν περιουσίες και η αστυνομία δεν υπήρχε πουθενά.
Ποιος θα αποζημιώσει τους φιλήσυχους πολίτες της Λαμίας για τις περιουσίες που έχασαν;
Μπορεί κάποιος υπεύθυνος να μας πει σε τι έφταιξαν και έχασαν τις περιουσίες τους;
Εικόνες πολέμου ακολούθησαν στην πόλη της Λαμίας, ενώ τα επεισόδια μεταφέρθηκαν και στο κλειστό όπου αναμενόταν να διεξαχθούν οι αγώνες.
Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Φθιώτιδας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, έκανε την ακόλουθη δήλωση, για τα θλιβερά επεισόδια στην πόλη της Λαμίας.
«Θλίβομαι για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα, εντός και εκτός του Κλειστού Γυμναστηρίου, στην πόλη της Λαμίας.
Θλίβομαι για τις καταστροφές που έγιναν στις περιουσίες πολιτών της και για τους τραυματισμούς φιλάθλων – πολιτών που συνόδεψαν τα επεισόδια.
Οργίζομαι όμως και για την ολιγωρία, προληπτική και κατασταλτική, της Αστυνομίας.
Ελπίζω οι εξηγήσεις της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να είναι επαρκείς και οι ευθύνες να αποδοθούν άμεσα και στο ακέραιο.»
Ακολουθούν εικόνες απείρου κάλους και ΝΤΡΟΠΗΣ:









2 σχόλια: