Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Νικητής στο Λε Μαν ο Λορένθο!


Στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του έφτασε ο Χόρχε Λορένθο,στην πίστα Λε Μαν της Γαλλίας. Ο αναβάτης της Yamaha,άφησε πίσω του τον ομόσταβλό του,Βαλεντίνο Ρόσι.Το βάθρο συμπλήρωσε ο Αντρέα Ντοβιτζιόζο.
Το κύριο χαρακτηριστικό του τρίτου αγώνα της χρονιάς ήταν οι εσωτερικές μάχες.Αρχικά,η μάχη για το πρώτο σκαλί του βάθρου δόθηκε μεταξύ των αναβατών της Yamaha,με τον Χόρχε Λορένθο να προσπερνά στον 17ο γύρο τον Βαλεντίνο Ρόσι και να διατηρεί την πρώτη θέση μέχρι και την καρό σημαία.
Ο Λορένθο οδήγησε πολύ γρήγορα και ανέπτυξε διαφορά που δεν άφηνε περιθώρια προσπεράσματος από τον «γιατρό»,ο οποίος τελικά ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου. Στην πίστα Λε Μαν ο Λορένθο έφτασε στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη για πρώτη φορά στην καριέρα του.Ωστόσο,ακόμη μια μάχη έδωσαν οι πιλότοι της Repsol Honda για το τρίτο σκαλί του βάθρου με τον Αντρέα Ντοβιτζιόζο να το κατακτά,πραγματοποιώντας έναν πολύ καλό αγώνα,καθώς εκκίνησε από την έβδομη θέση.
Από την άλλη,ο έτερος αναβάτης της Repsol,Ντάνι Πεδρόσα,δεν κατάφερε να διατηρήσει τη θέση μέχρι την καρό σημαία.Ο Ισπανός αναβάτης έχασε την τέταρτη θέση από τον Νίκι Χέιντεν, ο οποίος φάνηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστικός σε μια πίστα που η Ducati δεν έχει και πολύ καλή απόδοση.Για ακόμη μια φορά ο Κέσει Στόνερ δεν φάνηκε αντάξιος των προσδοκιών της ομάδας του.Μόλις στον δεύτερο γύρο έπεσε, μη μπορώντας να διεκδικήσει τίποτα.

Αναλυτικά η κατάταξη :

1. Λορένθο, Yamaha,
2. Ρόσι, Yamaha, +5.672
3. Ντοβιτσίοζο, +7.872
4. Χέιντεν, Ducati, +9.346
5.Πεδρόσα, Repsol Honda, +12.613
6. Μελάντρι, San Carlo Honda, +21.918
7. Ντε Πουνιέτ, LCR Honda, +29.288
8. Μπαρμπέρα, Paginas Amarillas Aspar, +1 γύρο
9. Σιμοντσέλι, San Carlo Honda. +1 γύρο
10. Εσπαργκάρο, Pramac Racing, + 1 γύρο
11. Αογιάμα, Interwetten Honda, +1 γύρο
12. Έντουαρντς, Monster Yamaha, +1 γύρο
13. Κάλιο, Pramac Racing, +1 γύρο

Εγκατέλειψαν :

Καπιρόσι, Rizla Suzuki
Σπάις, Monster Yamaha
Στόνερ, Ducati

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου