Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Μεταγραφικές κινήσεις Ευρώπης!



H ΠΑΕ Ατρόμητος ήρθε σε συμφωνία με την Ουντινέζε για την παραχώρηση,με μεταγραφή,του 16χρονου ποδοσφαιριστή Βασίλη Καραγκούνη.Λεπτομέρειες της μεταγραφής δεν έλαβαν το φως της δημοσιότητας.








Ο Ζαν Τιγκανά είναι ο νέος προπονητής της Μπορντό, όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του γαλλικού συλλόγου. Ο πρώην διεθνής μέσος θα αντικαταστήσει στον πάγκο των Γιρονδίνων τον Λοράν Μπλαν, ο οποίος μετά το Μουντιάλ θα αναλάβει καθήκοντα ομοσπονδιακού τεχνικού της Γαλλίας διαδεχόμενος τον Ρεϊμόν Ντομενέκ.










Τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου και την επόμενη περίοδο θα φορά ο Χαμίτ Αλτιντόπ. Όπως ανακοινώθηκε, ο Τούρκος μεσοεπιθετικός υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο,διάρκειας ως το καλοκαίρι του 2011,με τον βαυαρικό σύλλογο.










Σε προφορική συμφωνία με τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν για την επέκταση του συμβολαίου του ως το 2016 ήρθε η Ρεάλ Μαδρίτης. Ο πατέρας και μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού έδωσε τα χέρια με τον αθλητικό διευθυντή της «βασίλισσας», Χόρχε Βαλντάνο, και τις επόμενες ημέρες θα μπουν και οι υπογραφές.







Για αρκετά ακόμη χρόνια θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Άρσεναλ, ο Άαρον Ράμσεϊ. Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός είχε πολύ καλή παρουσία την προηγούμενη σεζόν με 29 εμφανίσεις και τέσσερα γκολ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου