Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Ο Πανσερραϊκός ξανά στα σαλόνια

O Πανσερραϊκός είναι η ομάδα που πανηγύρισε την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα καθώς με το 1-1 κόντρα στον ΟΦΗ πήρε το τρίτο εισιτήριο. Δικαιολογημένα παράπονα για τους Κρητικούς μιας και τους ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Βλόνταρτσικ!Από τα τέσσερα σημερινά παιχνίδια των πλέι οφ και πλέι άουτ, το μοναδικό που είχε ενδιαφέρον ήταν αυτό στις Σέρρες. Εκεί όπου ο γηπεδούχος Πανσερραϊκός υποδεχόταν τον ΟΦΗ.Το συγκεκριμένο ματς ήταν μια κατηγορία καθώς θα έκρινε το ποια ομάδα θα ανέβαινε στην Σούπερ Λίγκα. Αυτή που κατάφερε να επιστρέψει μετά από ένα χρόνο στα μεγάλα... σαλόνια ήταν τελικά ο Πανσερραϊκός.Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τον έναν βαθμό που χρειάζονταν (1-1) και στο τέλος πανηγύρισαν με την ψυχή τους την μεγάλη επιτυχία. Οι Σερραίοι έγιναν μετά τον πρωταθλητή Ολυμπιακό Βόλου και την Κέρκυρα, οι τρίτοι που ανέβηκαν φέτος στην Σούπερ Λίγκα από την Β' Εθνική.

Φωνάζουν δικαίως για την διαιτησία οι Κρητικοί
Το συγκεκριμένο παιχνίδι σημαδεύτηκε από μία απόφαση του Σταθόπουλου και των βοηθών του. Συγκεκριμένα στο 68' ο Βλόνταρτσικ κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο άρχοντας του αγώνα υπέδειξε τον επιθετικό των Κρητικών σε θέση οφσάιντ. Ο Πολωνός ποδοσφαιριστής είχε φύγει από κανονική θέση και σίγουρα οι φιλοξενούμενοι έχουν κάθε λόγο να διαμαρτύρονται.

Διακοπή λόγω ρεύματος
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση λόγω προβλήματος στους προβολείς. Πρόβλημα που είχε αρχίσει να φαίνεται κατά την διάρκεια του πρώτου μέρους και που έγινε ακόμα μεγαλύτερο στην ανάπαυλα του ματς.

Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Κοτταράς, Γαλανόπουλος, Παπάζογλου, Τάντιτς, Μπανγκουρά (81' λ.τ Τράκις), Κάστρο, Σκάγκλια (70' Καλί), Ανάκογλου, Μιχαήλ, Γεωργιάδης, Ν. Ζαπρόπουλος. ΟΦΗ (Γιώργος Παράσχος): Βεζυρίδης, Κωσταντινίδης (80' Καρακατσάνης), Ακότο (46' Ογκουνσότο), Κάλαϊτζιτς, Κιάσσος, Μπούρμπος, Πόποβιτς, Νατσούρας, Βλόνταρτσικ, Κατσικογιάννης (62' Σταυρακάκης), Μπερτίν.


Ματσάρα χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον στην Κατερίνη

Στο άλλο παιχνίδι αυτό της Κατερίνης ανάμεσα στον Πιερικό και τον Εθνικό, μπορεί το θέαμα να ήταν πολύ καλύτερο από αυτό στον αγώνα στις Σέρρες, ωστόσο το 3-3 δεν είχε το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον για καμία ομάδα. Οι γηπεδούχοι και οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο και σίγουρα ικανοποίησαν στο έπακρο τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο. Όσον αφορά το σκορ, ο Πιερικός προηγήθηκε με τον Γκουγκουλιά στο 35', ο Σουμπίνιο ισοφάρισε στο 48' για τον Εθνικό. Και πάλι ο Γκουγκουλιάς στο 60' έφερε μπροστά τους γηπεδούχους, με τον Φαρινόλα να ισοφαρίζει πέντε λεπτά αργότερα. Ο Κοντεών ήταν ο παίκτης που στο 83' έκανε το 3-2, όμως ενώ φαινόταν πως ο Πιερικός θα έπαιρνε τη νίκη, ο Σουμπίνιο με το δεύτερό του γκολ στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Καρακούτσης, Κωνσταντινίδης, Παστός, Κοντέων, Μαρτίνεζ, Μακρής, Τόσκας (56' Κόιτς), Τσιτλακίδης (81' Κωτσιόπουλος), Φρέντερικς, Θάνος (50' Νίκου), Γκουγκουλιάς.

Εθνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Συμεωνίδης, Ψιάνος, Βιδάλης, Καρακώστας, Σύρος, Σιλιγαρδάκης (46' Φαρινόλα), Κορακάκης, Τσεμπερίδης, Νικολόπουλος (56' Τερλελής), Σουμπίνιο, Κωστάκης (89' Ν. Νικολόπουλος).

Τελική βαθμολογία πλέι οφ 1. Πανσερραϊκός 14,2. ΟΦΗ 12,3. Εθνικός 9,4. Πιερικός 2


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου