Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Άκη...Για πες μας τώρα!!!


Πανάκριβα ακίνητα σε Ακρόπολη, Θεσσαλονίκη, Ψυχικό, Πεδίον Άρεως και Κορινθία. Ερευνώνται και αυτά που έχει γράψει στη νυν και την πρώην σύζυγό του. Σήμερα πάει στην Επιτροπή Διαφάνειας του ΠΑΣΟΚ ο Α.Τσοχατζόπουλος

Στην Επιτροπή Διαφάνειας του ΠΑΣΟΚ πάει σήμερα ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος και φαίνεται πως αυτά που πρέπει να δικαιολογίσει είναι πολλά.
Τα κυριακάτικα δημοσιεύματα εφημερίδων εμφάνισαν και άλλα ακίνητα του πρώην υπουργού. Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά τέσσερα είναι τα ακίνητα – φιλέτα, που απόκτησε ο Άκης Τσοχατζόπουλος ή οι στενοί συγγενείς του κατά την πολιτική του σταδιοδρομία και τα οποία βρίσκονται στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ. Οι μέχρι στιγμής έρευνες αποκαλύπτουν έναν "χορό" εκατομμυρίων με αγοραπωλησίες ακινήτων, εμπλοκή εταιρείών offshore και επενδυτικές δραστηριότητες.
Σύμφωνα με την εφημερίδα
Πρώτο Θέμα όσον αφορά τα ακίνητα, μιλάμε – πέραν του πανάκριβου ακινήτου (εκτιμάται στα 6,5 εκ.) της Διονυσίου Αρεοπαγίτου ιδιοκτησίας της συζύγου του – για: Ακίνητο αξίας 1,5 εκ. ευρώ που αγόρασε ο κ. Τσοχατζόπουλος για την πρώην σύζυγό του στο ΠαλαιόΨυχικό, δύο διαμερίσματα συνολικής αξίας 380.000 ευρώ στην οδό Κομνά Τράκα στο Πεδίον του Άρεως, το σημερινής αξίας 700.000 ευρώ διαμέρισμα της οδού Νίκης στη Θεσσαλονίκη - ανήκει στην κόρη του-, αλλά και η αξίας 350.000 ευρώ εξοχική κατοικία στον Κόρφο Κορινθίας. Αν σε αυτά τα ακίνητα προστεθεί και το πρώτο του σπίτι στο Χαλάνδρι, η συνολική του ακίνητη - σύμφωνα με την εφημερίδα - περιουσία αποτιμάται στα 10 εκατομμύρια ευρώ!





kapistri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου