Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Αποτελέσματα πόλο ανδρών!


Οι πρωταθλητές επικράτησαν με 9-6 της Βουλιαγμένης στο Παπαστράτειο, στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό και προηγούνται με 1-0 στη σειρά. Έτσι, θα πάνε τη Δευτέρα στον Λαιμό, ώστε να «καθαρίσουν», σε διαφορετική περίπτωση οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά στον Πειραιά την ερχόμενη Τετάρτη.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-2, 2-1, 2-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Θεοδωρόπουλος 2, Μυλωνάκης 2, Δελακάς, Γ.Αφρουδάκης, Κομάντινα, Σχίζας, Κόχειλας

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Μπέιλι 2, Γούνας 2, Μιτελούδης, Ελμισιάν



Οι «κυανέρυθροι» νίκησαν με άνεση τον «Δικέφαλο» με 21-10, στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό των πλέι οφ της Α1 πόλο των ανδρών και προηγούνται με 1-0 στη σειρά, έχοντας αποκτήσει το σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Οι δυο ομάδες θα συναντηθούν ξανά τη Δευτέρα στο Ποσειδώνιο και, αν οι Νεοσμυρνιώτες επικρατήσουν, θα πάρουν την πρόκριση, σε διαφορετική περίπτωση οι δυο ομάδες θα τα ξαναπούν την ερχόμενη Τετάρτη στην Αθήνα.

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 4-3, 7-0, 5-5

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόγκωνας 6, Μιράλης 5, Χατς 3, Μάζης 2, Σιταρένιος 2, Μουρίκης 2, Κουκής

ΠΑΟΚ: Ντούλος 4, Κατσουλάκης 3, Σαρησσάβας, Παυλίδης, Κατρουζανάκης


Πολύ δύσκολα θα χάσει την πέμπτη θέση της Α1 πόλο των ανδρών το Π. Φάληρο. Η ομάδα των νοτίων προαστίων επικράτησε με 7-5 του Παναθηναϊκού στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ και έκανε το 1-0 στη σειρά των αγώνων για τις θέσεις 5-6, οπότε, αν τη Δευτέρα επικρατήσει των «πράσινων» στην έδρα της, παίρνει οριστικά θέση στην πεντάδα. Διαφορετικά, οι δυο ομάδες θα συναντηθούν στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο την ερχόμενη Τετάρτη.

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 1-1, 4-2, 0-2

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βουλγαράκης 3, Βράνιες, Καφετζόπουλος

ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟ: Κόλιανιν 2, Γενηδουνιάς 2, Παπαδόπουλος, Κόχειλας, Μητρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου