Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Σκότωσαν και έφαγαν τα θύματα τους!

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα έλαβε χώρα στην πόλη Yaroslavl, περίπου 250 χλμ βορειοανατολικά της Μόσχας. Οι κάτοικοι της περιοχής ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι ακριβώς έχει συμβεί!Επτά νεαρά μέλη μίας σατανικής αίρεσης, ανάμεσά τους τέσσερις ανήλικοι, δολοφόνησαν τέσσερα ανυποψίαστα παιδιά και στη συνέχεια έφαγαν τα όργανά τους.
Τα μέλη της θρησκευτικής σέχτας έχουν παραπεμφθεί σε δίκη. Οι γονείς των θυμάτων ελπίζουν ότι η απόφαση θα λυτρώσει τις αθώες ψυχές των αγγέλων που δεν πρόλαβαν να μεγαλώσουν.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι δολοφονίες πραγματοποιήθηκαν στις 29 και 30 Ιουνίου 2008. Οι αυτοαποκαλούμενοι
«Διάβολοι των Πιστών»προσέγγισαν τρία κορίτσια και ένα αγόρι ηλικίας από 15 έως 17 ετών.

666 μαχαιριές "προς τιμήν του διαβόλου"!

Κατόπιν τους οδήγησαν σε μία απομακρυσμένη δασική περιοχή κοντά στο Yaroslavl. Τους δελέασαν λέγοντάς τους ότι θα κάτσουν γύρω από τη φωτιά και θα περάσουν ένα ωραίο βράδυ. Φυσικά δεν θα έλειπαν και τα ποτά. Τα θύματα πιάστηκαν σε ποντίκια στη φάκα. Ακολούθησαν τους
«δολοφόνους» τους. Τίποτα δεν μπορούσε να προδιαγράψει αυτό που θα συνέβαινε.
Τα μέλη της σατανικής σέχτας οδήγησαν σε βίαιο θάνατο ένα – ένα τα παιδιά με 666 μαχαιριές σαν φόρο τιμής στο λεγόμενο αριθμό του διαβόλου. Στη συνέχεια διαμέλισαν τα νεκρά σώματα των θυμάτων τους και δεν δίστασαν να μαγειρέψουν ορισμένα όργανα των παιδιών όπως η καρδιά και η γλώσσα και να τα γευτούν. Ό,τι απέμεινε από τα άψυχα κουφάρια των παιδιών,
"αποθηκεύτηκε" σε ένα γιγαντιαίο λάκκο, τον οποίο σφράγισαν. Ύστερα τον σημάδεψαν με ένα σταυρό ανεστραμμένο, στην κορυφή του οποίου υπήρχε μία νεκρή γάτα.

"Μύηση" μέσω διαδικτύου για τα μέλη της αίρεσης!

Σύμφωνα με την έρευνα των ανακριτών η αίρεση ιδρύθηκε το 2006 ενώ τα μέλη του ό,τι έμαθαν για το σατανισμό το
«χρωστούν» στο διαδίκτυο. Ξεκίνησαν την "καριέρα" τους θυσίαζοντας γάτες και σκύλους στο όνομα του σατανά. Γρήγορα... βαρέθηκαν και προχώρησαν σε ανθρωποκτονίες.

Γόνοι εύπορων οικογενειών οι κατηγορούμενοι!

Το εν λόγω μέρος αποτελεί έναν από τους βασικούς τουριστικούς προορισμούς της Ρωσίας. Για την ακρίβεια είναι γνωστή ως το
«Χρυσό Δαχτυλίδι». Η νεαρή ηλικία των κατηγορουμένων, η σκληρότητα των εγκλημάτων σε συνδυασμό με το γεγονός ότι όλοι προέρχονταν από εύπορες οικογένειες, έχουν προβληματίσει την κοινή γνώμη που δεν μπορούν να κατανοήσουν τα κίνητρα πίσω από αυτή τη βάναυση ενέργεια.
Η υπόθεση διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών αλλά σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης οι δολοφόνοι παραδέχτηκαν τις αποτρόπαιες πράξεις τους. Κατηγορούνται για ανθρωποκτονία, κλοπή και βεβήλωση των ανθρωπίνων οργάνων. Η ποινή που τους έχει απαγγελθεί είναι ισόβια κάθειρξη. Υπάρχουν όμως μεγάλες πιθανότητες να μειωθεί η ποινή για τα τέσσερα ανήλικα παιδιά.


timesonline.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου